Velkomstbrev til uddannelseslæge

Velkomstbrev til nye uddannelseslæger

 

Kære XXX,

Velkommen til Lægehuset Dagmar.

Vi glæder os til at du skal starte hos os, og vi skal gøre, hvad vi kan for at dit ophold bliver optimalt mht. uddannelse, arbejdsmiljø og faglig læring i klinikken.

Jeg overtog praksis i 2015, praksis er derfor relativ ung.

Du vil inden din start i Lægehuset modtage en velkomstmappe, som vil indeholde et uddannelsesprogram for dit ophold, introduktionsprogram samt vores personalehåndbog og et udpluk af vores instrukser.

Dit kontor er ét uddannelseslæge kontorer som under dit ophold er DIT kontor, og det står dig frit for at om arrangere, som du finder bedst.

Lægehuset har åbent hver dag fra 8-16 med sidste patient 15.30 så der er minimum 15 min til at pakke sammen og afslutte notater og evt. andet, så du kan være ude af døren kl. 16.00. Torsdag er undtaget, hvor der er åbent fra 8-17, hvor eftermiddag er forbeholdt diverse papirarbejde, andet administrativt og planlagte hjemmebesøg.

Dagen starter med telefontid fra 8-9, derefter 15 min til supervision og planlægning af dagen.

Patienter fra 9.00-11.45 (undtagen torsdag) og fra 12.30-13.00 fælles frokost. Frokost er obligatorisk, det er uskik at sidde på kontoret hele dagen uden at passe på sig selv. Vi prioritere vores planlagte pauser til at koble af og lade op.

Der er daglig supervision

Mht. din arbejdstid er vi relativt fleksible omkring, hvordan du vil lægge dine 37 timer, men vi lægger vægt på du møder kl. 8.00, da telefontiden er en stor del af læring i praksis.

Vi tilstræber, at have vores ferieplaner på plads i meget god tid, derfor vil vi gerne have ønsker til sommerferien inden 1.2 for den kommende sommer, og ønsker for efterår/vinter inden 1.7 for den kommende vinter.

Jeg vil gerne tilbyde vores patienter en god service i Lægehuset, – og har derfor brug for at kursus, feriedage og planlagt fri meldes ind så tidligt som muligt, så vi ikke skal melde afbud til vores patienter. Vi forventer at planlagt fri kan meldes mindst 1 mdr i forvejen, – dette gælder også omsorgsdage.

Personalet består af Tina, sygeplejerske; Pia, sygeplejerske; Marianne.

Foreløbig vil uddannelseslæge Zainab også være tilknyttet Lægehuset som introduktionsstilling. Derudover deltager vi også i uddannelsen af studerende på 6.semester, som vil være hos os 1 uge hvert forår og efterår.

Lægehuset har selvfølgelig sin egen hjemmeside www.tinahald.dk hvor du selvfølgelig kan finde flere oplysninger om Lægehuset.

 

Angående IT så bruger vi XMO programmet. Hvis du ikke har været introduceret til det før, vil vi sørge for du bliver grundigt sat ind i diverse funktioner.

Vi håber, du har mulighed for at komme forbi en dag, gerne 3-4 mdr. inden du starter, for at blive vist rundt og hilse på under mere uformelle forhold. Vi vil meget gerne byde på en frokost i den forbindelse, så du også kan hilse på os. Skriv eller ring derfor til os, og aftal en tid for dit besøg. Vi vil gerne bede dig om at medbringe følgende ved dit besøg: autorisationsnummer, CPR-nummer, ønsker til arbejdstider og ferieønsker.

 

 

Med venlig hilsen

Tina Hald Johansen

Torvebyen 2, 1 sal

4600 Køge